Fintoro logo Prihlásiť sa

Čo sa stane s faktúrami a dokladmi, keby Fintoro zanikne?

Michal Hudcovič

1 min. čítanie 04.09.2024
#fintoro
Síce zánik alebo koniec Fintoro neplánujeme, z pohľadu užívateľov je to perfektná otázka. Nikdy nie je dobré byť existenčne závislý od konkrétnej služby alebo firmy.

V prípade, že by služba a fakturačný softvér Fintoro zanikol, svoje údaje a doklady z minulosti by ste jednoducho exportovali, zálohovali vo svojom zariadení alebo premiestnili do iného fakturačného softvéru. 

Aj takýmto spôsobom Fintoro redukuje podnikateľksé riziká. Vo finále sa teda nemusíte obávať, pretože Fintoro nekončí. Akonáhle by však k tomu došlo, máte k dispozícii veľa možností exportov a záloh tak, aby to nijak nepostihlo vaše podnikanie.

Fintoro je nástroj na tvorbu a zálohu vystavených faktúr (a ostatných dokladov). Veríme, že užívatelia majú mať prístup k faktúram, dokladom a údajom tak, aby mohli kedykoľvek prejsť na iný nástroj, alebo celkovo preniesť všetko inam. Fintoro vám v tom nebude brániť, naopak, viaceré takéto funkcie sú jednoduché a automatizované.
Fintoro ikona

Objavte možnosti vystavovania
s Fintoro

Fintoro pomáha živnostníkom, freelancerom, malým a stredným firmám sústrediť sa na podnikanie a čo najviac zefektívniť fakturáciu. Logo, podpis, pečiatku, položky, rôzne meny, DPH, zľavy, úhrady a klientov pridáte behom pár sekúnd. Zaregistrujte sa zdarma a vytvorte faktúru teraz!