Fintoro logo Prihlásiť sa

Ktoré cudzie jazyky pre faktúru a doklady podporuje Fintoro

Michal Hudcovič

4 min. čítanie 29.09.2024
#fintoro

Faktúry a ďalšie doklady cez Fintoro môžete tvoriť v slovenčine a ďalších 18 cudzích jazykoch. Vaši klienti a zákazníci zo zahraničia budú nadšení, že majú v dokumentoch poriadok a budú si ceniť váš prístup. Vy sa vyhnete nedorozumeniam zo strany odberateľov a vybudujete si lepší rešpekt.

V týchto cudzích jazykoch sa dajú tvoriť faktúra, zálohová faktúra, dobropis, objednávka, dodací list a daňový doklad k prijatej platbe vo Fintoro:

  1. Angličtina
  2. Čeština
  3. Chorvatština
  4. Estónčina
  5. Francúzština
  6. Holandčina
  7. Litovčina
  8. Maďarčina
  9. Nemčina
  10. Poľština
  11. Portugalčina
  12. Rumunčina
  13. Ruština
  14. Slovenčina
  15. Slovinčina
  16. Španielčina
  17. Srbčina (latinská)
  18. Taliančina
  19. Ukrajinčina

Fintoro je intuitívny nástroj na tvorbu faktúr určený pre všetkých - od začínajúcich podnikateľov až po zabehnuté firmy. Táto používateľsky prívetivá platforma zjednodušuje celý proces fakturácie a umožňuje vám jednoducho vytvárať a spravovať profesionálne faktúry, zálohovky, dobropisy a ďalšie dokumenty. Či už posielate svoju prvú faktúru, alebo zefektívňujete zavedený pracovný postup, softvér je vybavený základnými aj pokročilými funkciami, od prispôsobiteľných šablón až po automatické pripomenutia a finančné grafy. S Fintoro fakturáciou ušetríte čas, peniaze, nervy, budete mať lepšie organizované papierovanie a minimalizujete legislatívne a účtovné prešľapy. 

Presvedčte sa sami, vyskúšajte si Fintoro a vystavte faktúru a ďalšie doklady v cudzích jazykoch na 30 dní úplne zadarmo! Prezrite si ďalšie funkcie alebo skočte priamo na registráciu TU. Fakturovanie v cudzích jazykoch nebolo nikdy jednoduchšie.

Do budúcna plánujeme pridať ďalšie cudzie jazyky. Ak si želáte pridať konkrétny jazyk, kedykoľvek nás kontaktujte.

Ďalšie informácie o faktúrach do zahraničia v cudzom jazyku

V rámci medzinárodného obchodu sa najčastejšie stretnete s anglickými faktúrami. Keďže ide o univerzálny jazyk, ktorým sa dokážete dorozumieť takmer všade. Samozrejme, Slovensko a naši podnikatelia sú veľmi úzko prepojení s okolitými štátmi a Nemeckom.

Preto sme venovali extra pozornosť tomu, aby bolo vo Fintoro možné tvoriť faktúry v angličtine, nemčine, češtine, poľštine, maďarčine a ukrajinčine. Veľké svetové jazyky pre podnikanie, internet a faktúry sú aj španielčina, portugalčina a dokonca ruština, ktorá má desiatky miliónov hovoriacich aj mimo samotné Rusko.

Okrem toho, že Fintoro podporuje slovenčinu + 18 cudzích jazykov, zamerali sme sa aj na to, aby bola tvorba faktúr čo najrýchlejšia a najviac jednoduchá. Faktúru vytvoríte super rýchlo a pred stiahnutím PDF faktúry stačí, keď nastavíte cudzí jazyk.

Ako funguje fakturovanie v cudzom jazyku

Cez Fintoro si slovenskí živnostníci a firmy vytvoria doklady a dokumenty, ktoré sú v súlade so Slovenskou legislatívou. Ak je klient alebo odberateľ napríklad z Česka, priamo vo Fintoro môžete faktúru exportovať a stiahnuť ako PDF, ktoré je preložené do Češtiny. 

Aj keď je sídlo firmy klienta alebo fakturačná adresa zákazníka napr. v Česku, stále máte plnú kontrolu nad výberom jazyka, v ktorom faktúru vytvoríte. Môžete fakturovať v slovenčine, češtine, angličtine alebo v inom z ponúkaných cudzích jazykov.

Nebojte sa vyskúšať si to! Zaregistrujte sa zadarmo za pár sekúnd TU.

Fintoro ikona

Objavte možnosti vystavovania
s Fintoro

Fintoro pomáha živnostníkom, freelancerom, malým a stredným firmám sústrediť sa na podnikanie a čo najviac zefektívniť fakturáciu. Logo, podpis, pečiatku, položky, rôzne meny, DPH, zľavy, úhrady a klientov pridáte behom pár sekúnd. Zaregistrujte sa zdarma a vytvorte faktúru teraz!