Fintoro logo Prihlásiť sa

Ako a kde automaticky sledovať dlhy na sociálnom a zdravotnom poistení

Michal Hudcovič

2 min. čítanie 19.07.2024
#dane
#podnikanie
#fintoro
Sociálnym a zdravotným odvodom sa v rámci podnikania vyhneme iba veľmi ťažko. Do určitej miery ich musíme platiť všetci, avšak ako živnostník alebo sročka si to musíme riešiť priamo a na vlastnú zodpovednosť. 

Niekedy sa môže stať, že živnostníkom a firmám vznikne dlh voči sociálnej alebo zdravotnej poisťovni. Ako sa ale podnikateľ k tejto informácii dostane čo najskôr?

Všetci zakladatelia Fintoro sú dlhoroční podnikatelia a preto sme vytvorili nástroj, cez ktorý si môže živnostník alebo firma sledovať potenciálne dlhy na odvodoch.

Stačí, keď sa zaregistrujete na Fintoro (zadarmo bez nutnosti zadať platobné údaje) a vždy po prihlásení nájdete informácie o potenciálnych dlhoch na sociálnych alebo zdravotných odvodoch na domovskom paneli.

Takto vyzerá Fintoro sledovanie dlhov, keď je všetko v poriadku a dlhy sú na nule.

Predsa, Fintoro nie je iba fakturačný softvér, ale domovská platforma pre všetkých slovenských podnikateľov a ich potreby. Možno ešte ani neviete, o čo bez nás prichádzate. Pozrite si aj ďalšie funkcie Fintoro TU.

Takto to vyzerá, keď to nie je úplne v poriadku.

Nenechajte sa prekvapiť nečakanými dlhmi a nestrácajte čas manuálnym sledovaním registrov dlžníkov. Zverte to do rúk automatickému systému na sledovanie dlhov v rámci softvéru Fintoro.

Viete, odkedy a od akého príjmu sa platia sociálne odvody ako živnostník v roku 2024/2025?

 
Fintoro ikona

Objavte možnosti vystavovania
s Fintoro

Fintoro pomáha živnostníkom, freelancerom, malým a stredným firmám sústrediť sa na podnikanie a čo najviac zefektívniť fakturáciu. Logo, podpis, pečiatku, položky, rôzne meny, DPH, zľavy, úhrady a klientov pridáte behom pár sekúnd. Zaregistrujte sa zdarma a vytvorte faktúru teraz!